eBook reader « Products « blog 2frogs.gr
2frogs
Αρχείο
Επικοινωνία
Όροι
greek | english
eBook reader

Category: Products
Author: 2frogs | Δευτέρα, 8th Οκτώβριος 2012

Archos 70D eBook reader

Γνωρίστε το eBook reader Archos 70D, το καταπληκτικό έγχρωμο eReader και portable multimedia player με οθόνη 7 ιντσών! Με το eBook reader Archos 70D μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή και να απολαύστε τις αγαπημένες ταινίες, εικόνες και μουσική!

Χαρακτηριστικά

Χάρη στη μεγάλη έγχρωμη TFT 7″ οθόνη του με ανάλυση 800 x 480 pixels και τη διάρκεια μπαταρίας να φτάνει στις 10 ώρες, το ARCHOS 70d eReader δεν είναι μόνο ιδανικό για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων, αλλά είναι και ένα πολύ καλό gadget για ψυχαγωγία. Πιο συμπαγές από ένα φορητό υπολογιστή, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη από ένα smartphone, έχει το τέλειο μέγεθος για να το κουβαλάτε στην τσάντα, στον χαρτοφύλακα ή στην τσέπη του μπουφάν σας.

Στη λειτουργία e-ανάγνωσης, η χαμηλής κατανάλωσης με οπίσθιο φωτισμό οθόνη TFT και το ρυθμιζόμενο μέγεθος γραμματοσειράς σημαίνει ότι θα έχετε πάντα την πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης. Και χάρη στη συμβατότητά του με πολλές μορφές αρχείων (PDF, EPUB, TXT, FB2) μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε βιβλία δωρεάν και επί πληρωμή online από συλλογές και βιβλιοπωλεία. Επίσης μπορείτε να ορίσετε σελιδοδείκτες, να περιστρέψετε την οθόνη, καθώς και να κάνετε διαχείριση της βιβλιοθήκης σας χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το eBook reader Archos 70D σε ένα PC.

Το ARCHOS 70d eReader έχει πολύ καλά προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών (υποστηρίζει αρχεία φωτογραφίας JPEG, BMP, GIF, αρχεία Video Mpeg-4 avi, MPEG-4 AVI,FLV, MPG, RM, RMVB, FLV, MP4, DAT, VOB, MKV, MOV και αρχεία μουσικής MP3), ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πολυμέσα σας οποιαδήποτε στιγμή. Εύκολο στη χρήση, διαθέτει μια υποδοχή microSD (δέχεται κάρτες μνήμης έως 16 GB*) για να αποθηκεύσετε ολόκληρο το κείμενο σας, βιβλιοθήκες μουσικής και βίντεο.
Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με τις φωτογραφίες σας χάρη στην υψηλής ανάλυσης οθόνη του ARCHOS 70d eReader με ζωντανά χρώματα.
Περισσότερο από απλώς μια συσκευή ανάγνωσης e-Book, η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο του ARCHOS 70d eReader σας επιτρέπει να παίξετε όλα τα βίντεό σας εν κινήσει. Η μεγάλη οθόνη 7″έχει το τέλειο μέγεθος για φορητές συσκευές βίντεο, για να μην αναφέρουμε ότι είναι μεγαλύτερη, φωτεινότερη και πιο έντονη από ό,τι στα περισσότερα smartphones. Η αντιγραφή βίντεο στο ARCHOS 70d eReader δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, συνδέστε απλά τη συσκευή στον υπολογιστή σας και κάντε drag and drop τα αρχεία βίντεο στο φάκελο “Video” της συσκευής σας και είστε έτοιμοι.
Το ARCHOS 70d eReader είναι, επίσης, μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε να παίξετε ακόμα και μουσική ενώ διαβάζετε ένα eBook ή ένα έγγραφο. Η 4 GB* εσωτερική χωρητικότητα της μνήμης σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε περισσότερα από 2.000 τραγούδια και αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε μια κάρτα microSD.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.







Connect  
Sign Up for Our Newsletter Today!



 

 
Web TV  


Steve Jobs Stanford Commencement Speech