2frogs
Αρχείο
Επικοινωνία
Όροι
greek | english
Όροι


Πνευματική ιδιοκτησία & όροι χρήσης
H 2frogs καλεί τους επισκέπτες να διαβάσουν προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και να προβούν σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών αυτού του ιστοτόπου μόνον εφόσον τους αποδέχονται πλήρως:

Δήλωση Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του παρόντος web site (blog.2frogs.gr), συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, φωτογραφιών, σχεδίων και άλλου υλικού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της 2frogs Co. και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.
Το ίδιο το web site blog.2frogs.gr ως προϊόν λογισμικού, με όλες τις εφαρμογές και τα ηλεκτρονικά αρχεία από τα οποία αποτελείται, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και γραφικών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της 2frogs Co. και προστατεύεται επίσης από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.
Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο αντιγραφής, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης αρχείων που προορίζονται για αυτόν τον σκοπό, σε έναν προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική χρήση.
Τα λοιπά έγγραφα, αρχεία και περιεχόμενο που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα τρίτων φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, του περιεχομένου του παρόντος web site χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Εταιρείας 2frogs Co. (Ν 2121/1993).

Λίστα Ενημέρωσης (Newsletter)
Κατά τη διαδικασία εγγραφής ως συνδρομητή της Λίστας Ενημέρωσης (Newsletter) του ιστοτόπου blog.2frogs.gr, ζητείται από τους χρήστες η ηλεκτρονική διεύθυνση , στην οποία θα αποστέλλεται περιοδικά το ενημερωτικό ηλεκτρονικό φύλλο.
Η εγγραφή ως χρήστη στο site και η εξουσιοδότηση ΔΕΝ είναι απαραίτητη, συνδρομή μπορεί να αποκτηθεί στα newsletters ανώνυμα, χωρίς εγγραφή στο site. Ωστόσο οι χρήστες μπορούν να κάνουν και εγγραφή στο σύστημα ώστε να έχουν πρόσβαση στις τυχόν υπηρεσίες και παροχές που απευθύνονται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη.
Οι διαχειριστές του blog.2frogs.gr συνιστούν στους χρήστες του site να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προβαίνουν πάντα σε “έξοδο” (Logout) από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης των υπηρεσιών του blog.2frogs.gr, για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό τους από τρίτους.
Το blog.2frogs.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των χρηστών να συμμορφωθούν με τους όρους του παρόντος.
To blog.2frogs.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει ή και να διαγράψει οποιονδήποτε λογαριασμό, χωρίς καμία προειδοποίηση προς το χρήστη, εφόσον υποπέσει στην αντίληψή του κάποια παράβαση των όρων χρήσης.

Δημοσκοπήσεις
Το blog.2frogs.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα ψηφοφορίας πάνω σε επίκαιρα ζητήματα, τα οποία διατυπώνει με τη μορφή ερωτημάτων. Οι ανώνυμες απαντήσεις των ψηφοφόρων καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από το blog.2frogs.gr για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις θέσεις των ψηφισάντων σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται για ψηφοφορία.
Tα αποτελέσματα των ψηφοφοριών επ’ ουδενί μπορούν να θεωρηθούν, ότι αντιπροσωπεύουν το σύνολο ή έστω ένα ορισμένο κομμάτι της κοινής γνώμης ή ότι τα εξαγόμενα συμπεράσματα μπορούν να θεωρηθούν ως επιστημονικά συμπεράσματα καθώς η συμμετοχή στις ψηφοφορίες είναι απολύτως ελεύθερη σε κάθε χρήστη και απολύτως προαιρετική.
Το blog.2frogs.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών και τα πορίσματα στα οποία οδηγείται αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. Το blog.2frogs.gr καθορίζει τους ειδικότερους όρους για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, τη διάρκεια κάθε ψηφοφορίας και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ψηφοφορίας.

Σύνδεσμοι (Links)
Το blog.2frogs.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “συνδέσμων” (hyperlinks) ή διαφημιστικών καταχωρήσεων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι τοblog.2frogs.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

Διαφημιστικές καταχωρήσεις
Το blog.2frogs.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών του με τρίτους παροχείς υπηρεσιών και προϊόντων που διαφημίζονται στο blog.2frogs.gr και για την οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή τυχόν προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Πολιτική συλλογής προσωπικών δεδομένων
Κατά την εγγραφή του χρήστη-πελάτη στο site blog.2frogs.gr, θα του ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Νομός, Α.Φ.Μ., Πόλη, Φύλο, Ημερομηνία γέννησης, Απασχόληση, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.ά.
Το maidis.gr ακολουθεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την:
• εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών που παρέχει το blog.2frogs.gr στους χρήστες του,
• ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών,
• ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες του blog.2frogs.gr,
• ενημέρωσή τους σχετικά με νέες υπηρεσίες,
• εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.
Κατ’ εξαίρεση το blog.2frogs.gr δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:
• Έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για την καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων,
• Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.
Διόρθωση – διαγραφή προσωπικών δεδομένων
Το blog.2frogs.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν/επικαιροποιήσουν ή ακόμα και απλώς να ακυρώσουν την εγγραφή τους, επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική υπηρεσία του blog.2frogs.gr.

IP Addresses
H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στις σελίδες του maidis.gr. Η διεύθυνση IP κρατείται για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας των συστημάτων του maidis.gr (server, database, δικτύου κ.ά.) και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.
Η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες του blog.2frogs.gr δύναται να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί -τηρουμένης της κατά Νόμον προβλεπόμενης διαδικασίας – από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές ή άλλες κρατικές αρχές.
Προσωπικά δεδομένα

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του blog.2frogs.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς, η οποία θα προκύψει από την τήρηση των παραπάνω όρων χρήσης, ορίζονται τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Οι παρόντες όροι χρήσης και η πολιτική χρήσης και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων (προσωπικά δεδομένα), της οποίας δια της αποδοχής της παρούσης ηλεκτρονικής φόρμας ρητώς δηλώνετε, ότι λάβατε γνώση, αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του blog.2frogs.gr και των χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί στο παρόν.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος





Connect  
Sign Up for Our Newsletter Today!



 

 
Web TV  


Steve Jobs Stanford Commencement Speech