2frogs
Αρχείο
Επικοινωνία
Όροι
greek | english
2frogs


Καλώς ήρθατε στο Blog της 2frogs Software & Hardware Solutions.  Η εταιρία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών IT όπως επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών & laptop στο χώρο της εταιρίας μας ή στον χώρο του πελάτη (για το N. Θεσσαλονίκης). Επίσης παρέχουμε courier service για παραλαβή και επιστροφή του υπολογιστή σας από και προς τον χώρο σας, για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Για επαγγελματίες και εταιρίες διαθέτουμε επίσης συμβόλαια τεχνικής κάλυψης, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι η πώληση  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Laptop, Περιφερειακών ειδών, Αναλώσιμων ειδών, μπαταριών καθώς και Καλωδίων Ήχου, Εικόνας, Τηλεφωνίας, Δικτύων, Δορυφορικών.

Επίσης εμπορευόμαστε και εγκαθιστούμε Δορυφορικά Συστήματα, Συστήματα Ασφαλείας όπως κάμερες συνδεδεμένες με καταγραφικά και συναγερμούς διαφόρων τύπων σε συνεργασία με την Μ.Α.G. Security Systems.

Το τμήμα  software & web development της εταιρίας μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων, με ειδίκευση στα δυναμικά Portals, Προώθηση Ιστοσελίδων, συντήρηση και αναβάθμιση Ιστοσελίδων, διαφήμιση στο διαδίκτυο (Internet marketing), e-mail  marketing καθώς και κατασκευή λογισμικού κατά παραγγελία.

Το τμήμα Graphics+ της 2frogs μπορεί να αναλάβει την εκπόνηση της εταιρικής σας ταυτότητας  όπως και ανεξάρτητα την δημιουργία αφισών, φυλλαδίων κλπ., με ειδίκευση στο web design σε λογότυπα, Flash Banners, flash intros κ.α.

 





Connect  
Sign Up for Our Newsletter Today!



 

 
Web TV  


Steve Jobs Stanford Commencement Speech