Προσφορά για τους εγγεγραμμένους χρήστες « Software Design « blog 2frogs.gr
2frogs
Αρχείο
Επικοινωνία
Όροι
greek | english
Προσφορά για τους εγγεγραμμένους χρήστες

Category: Software Design
Author: 2frogs | Δευτέρα, 7th Μάιος 2012

Η Σουίτα Ελεύθερου Λογισμικού- Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα αναπαράγεται και διανέμεται απο την 2frogs σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των χρηστών μας σχετικά με τα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση Ελεύθερου Λογισμικού αλλά και μία πρώτη γνωριμία με φιλικές εφαρμογές που λειτουργούν σε περιβάλλον Windows και μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν εφαρμογές υψηλού κόστους, οι οποίες όπως ευχάριστα θα ανακαλύψετε, δεν σας είναι και τόσο ..”αναντικατάστατες”.

Οδηγίες

  1. Θα πρέπει να κατεβάσετε το DVD από τo link που θα σας σταλεί, με τις σχετικές οδηγίες χρήσης, το οποίο είναι σε μορφή εικόνας .iso, και να το γράψετε με όποιο πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD χρησιμοποιείτε.
  2. Το λογισμικό που περιλαμβάνεται στο DVD διατίθεται για ελεύθερη δημόσια χρήση κάτω από διάφορες άδειες χρήσης, και μπορείτε να το αναπαράγετε και να το διανέμετε, όπου εσείς θελήσετε.
  3. Οι εφαρμογές είναι σε μορφή .exe, .msi, .zip. Οι δύο (2) πρώτες μορφές είναι εκτελέσιμες και μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτόματα το πρόγραμμα που επιλέξατε ενώ η τρίτη (3) σημαίνει ότι πρόκειται για συμπιεσμένο φάκελο τον οποίον θα πρέπει να αποσυμπιέσετε π.χ. στην επιφάνεια εργασίας σας για να τρέξετε το πρόγραμμα.
  4. Το OpenDisc-gr βασίστηκε στο OpenDisc (http://www.theopendisc.com/) και στο (http://www.greeklug.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.







Connect  
Sign Up for Our Newsletter Today!



 

 
Web TV  


Steve Jobs Stanford Commencement Speech