Σχεδιασμός Επαγγελματικών Σελίδων στο Facebook « Software Design « blog 2frogs.gr
2frogs
Αρχείο
Επικοινωνία
Όροι
greek | english
Σχεδιασμός Επαγγελματικών Σελίδων στο Facebook

Category: Software Design
Author: 2frogs | Τετάρτη, 9th Μάιος 2012

Αναβαθμίστε την επαγγελματική σελίδα σας στο Facebook!

Με πάνω από 400.000 επιχειρήσεις να δουλεύουν πια μέσω Facebook, ήρθε η ώρα να μπέιτε δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Το Facebook είναι η μεγαλύτερη κοινωνική δικτύωση και μια τεράστια πλατφόρμα μάρκετινγκ για πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Έχοντας έναν επαγγελματικό σχεδιασμό της σελίδας του Facebook αυξάνετε δραματικά την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Facebook σελίδες της BMW, των Starbucks, του MTV και άλλων παγκοσμίου φήμης επιχειρήσεων έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Τώρα όμως μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε πλήρως από μία τόσο επαγγελματική παρουσίαση, σε τόσο βατή και συμφέρουσα τιμή.

Τι μπορεί να κάνει η ομάδα της 2frogs για σας:

Κατάλληλα προσαρμοσμένες σελίδες, με ισχυρή κρυπτογράφηση εξιδεικευμένα για τους server του Facebook, τόσο για ιδιώτες (πχ. απλή παροχή υπηρεσιών, πολιτικοί) όσο και για επιχειρήσεις.

Η Ομάδα μας, από επαγγελματίες γραφίστες και προγραμματιστές, θα σχεδιάσει ειδικά για σας και κατόπιν εγκρίσεως σας θα εγκαταστήσει τις εφαρμογές που θα επιλέξετε στην σελίδα σας.

Με την παράδοση του project, παίρνετε συγκεκριμένες οδηγίες προβολής της επαγγελματικής σας σελίδας, και προτάσεις ένταξής της στο web marketing plan της επιχείρησής σας.

Μπορούμε να αναλάβουμε επίσης την διαφημιστική σας καμπάνια στα social media ή να σας καθοδηγήσουμε (εντελώς δωρεάν) για το πως να το διαχειριστείτε μόνοι σας.

Έχετε ήδη μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο?
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ!!

Δεν έχετε παρουσία στο Διαδίκτυο και σας φαίνεται υψηλό το κόστος για να ξεκινήσετε κάτι τώρα?
ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ, δηλώστε δικτυακά την παρουσία σας και κάντε το χωρίς τα έξοδα της αγοράς Domain και χωρίς τα έξοδα φιλοξενίας. Με το Facebook…. όλα αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.







Connect  
Sign Up for Our Newsletter Today!



 

 
Web TV  


Steve Jobs Stanford Commencement Speech